Emre Belözoğlu şaşırttı, Burak Yılmaz heyecanlandırdı!

"Trabzonluları çok seviyorum

Emre Belözoğlu şaşırttı, Burak Yılmaz heyecanlandırdı!
Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir kulübü çok anlamlı bir projeye imza attı. Lösemi hastası çocuklara moral aşılamak için düzenlenen projenin görüntüleri sosyal medyada taraflı tarafsız herkes tarafından paylaşılarak takdir topladı.

EMRE ÇOK ŞAŞIRTTI

Proje kapsamında lösemi hastası çocuklarla buluşan Başakşehir'in kaptanı Emre Belözoğlu, çocuklar arasında bulunan Trabzonlu Muhammed ile konuşurken " Benim anne tarafım Trabzon Maçkalı. Yarı Trabzonluyum. Trabzonsporlular beni çok hoş karşılamazlar ama ben onları çok seviyorum." dedi.

HABER VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BURAK: SENEYE İNŞALLAH

Emre çocuklarla konuştuktan sonra telefonla Trabzonspor'un eski gol kralı oyuncusu Burak Yılmaz'ı aradı. Burak da çocuklarla görüşüp moral verirken Emre'nin Trabzonlu Muhammet'i işaret edip "Bak Muhammet'te Trabzonsporlu" demesi üzerine Burak " O da bizden" dedi. Burak ardından Muhammet'in bu yıl maçları çok izleyemediğini söylemesi üzerine " Bu sene çok izleme de seneye İnşallah" dedi. Bu sözler küçük Muhammet'e moral olurken Burak'ın ifadeleri sosyal medyada "transfer sinyali olabilir mi" şeklinde yorumlandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor