Emre Belözoğlu kovuldu

İstanbul ve Anadolu’da çıkılan birçok maçta karşılaşma öncesi ve sonraları yaptığı tahrik edici hareketler yüzünden tepki çeken Emre Fenerbahçe'den kovuldu.Kararı Fernandao'nun imza töreninde Sportif Direktör Terraneo açıkladı.Fernandao'nun bugün düzenlen

Emre Belözoğlu kovuldu

İstanbul ve Anadolu’da çıkılan birçok maçta karşılaşma öncesi ve sonraları yaptığı tahrik edici hareketler yüzünden tepki çeken Emre Fenerbahçe'den kovuldu.

Kararı Fernandao'nun imza töreninde Sportif Direktör Terraneo açıkladı.

Fernandao'nun bugün düzenlenen imza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İtalyan futbol adamı, "Rapor pozitif olsaydı Emre'ye teklifte bulunurduk. Emre ve diğer oyuncular için yani... Şimdi Emre ile ilgili çok şey söylenip konuşuluyor. Emre'yi Inter'e transfer eden benim ben aldım onu oraya... O dönem Emre'yi transfer ettiğimizde Türkiye ile ilk kez bağlantım olmuştu.

"HAYAT DEVAM EDİYOR"

Bu kez Türkiye'ye geldim ve yine Emre ile ilgili sorunla karşılaşıyorum. Hayat devam ediyor ve herkes profesyonelce işini yapıyor. Emre ile anlaşıldıysa anlaşıldı, anlaşılmadıysa daha söylenecek bir şey yok. Biz çalışmalarımızı bütün dünyada oyunculara bakıyoruz ve kadromuza uygun bir şekilde tamamlamaya çalışıyoruz." açıklamasını yaptı.

Sosyal medyada kovulması sevinç yaratırken; Hemen her maçta taraftarı tahrik eden, geçmişinde ırkçılıktan küfürbazlığa, kavgalara kadar bir çok olaya imza atmış bir futbolcunun Türk Futbolundan silinmesi dileğiyle notlarıyla paylaşıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor