Emenike'nin transferi etik değil!

Hürriyet Gazetesi yazarı Erman Toroğlu, transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'nin Emenike transferini değerlendirdi.“Sakatım” diyerek sana karşı oynamayan bir futbolcuyu almak ne kadar etik? Emenike o maçta sana karşı oynayıp gol atsa, şampiyon da ol

Emenike'nin transferi etik değil!

Hürriyet Gazetesi yazarı Erman Toroğlu, transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'nin Emenike transferini değerlendirdi.

“Sakatım” diyerek sana karşı oynamayan bir futbolcuyu almak ne kadar etik? Emenike o maçta sana karşı oynayıp gol atsa, şampiyon da olmasan alman doğru olurdu. Şimdi bu transfer sorgulanıyor.

KARABÜK maçına geliyoruz. Akıllarda şu sorular var: “Emenike Fener’e gidecek mi, Emenike oynayacak mı?” O Emenike, Ankaragücü maçının 44. dakikasında oyundan çıkıyor. Nedeni, kaburgasına aldığı bir darbe. Doktorlar röntgen çekiyorlar, Fenerbahçe maçında oynayıp oynamayacağı konusundaki fikirlerini beyan ediyorlar; “Hafif bir ezik var. Lokal bir uyuşturucu ve ağrı dindirici ile oynar.” Teknik direktörü Yücel ildiz maçtan önce Emenike’ye üç defa soruyor, “Oynar mısın?” diye. Emenike “Oynamam” diyor.

Bülent Ataman’ı doğruluyor

O günlerde çok tepki çeken Emenike’nin yakın arkadaşı kaleci Bülent Ataman bir beyanat veriyor. Ama en sonunda Fenerbahçe’ye giden Emenike, Bülent Ataman’ın bütün söylediklerini doğruluyor. Emenike’nin Fenerbahçe’ye gitmesi etik mi? Yıllardır bu alemin içindeyim. Bütün bu görüntülerden sonra Fenerbahçe’nin Emenike’yi alması bence etik değil. Emenike bana karşı oynayıp gol atsa, şampiyon da olmasam o zaman Emenike’ye alsam bence doğru olurdu. Ama siz bana o zaman “Sen de amma hıyar ve safmışsın Erman Toroğlu” diyebilirsiniz. Sonunda ben mi haklıyım, onlar mı haklı kamuoyu değerlendirecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor