Emenike'nin psikolojisi bozulmuş!

Fenerbahçe'nin, Rusya'nın Spartak Moskova kulübüne 10 milyon Euro bedel karşılığında verdiği Nijeryalı futbolcu Emmanuel Emenike, yaşadığı olayların kendisini çok yıprattığını ve sarı-lacivertli kulüpten ayrılacak olması nedeniyle çok üzgün olduğunu söyle

Emenike'nin psikolojisi bozulmuş!

Fenerbahçe'nin, Rusya'nın Spartak Moskova kulübüne 10 milyon Euro bedel karşılığında verdiği Nijeryalı futbolcu Emmanuel Emenike, yaşadığı olayların kendisini çok yıprattığını ve sarı-lacivertli kulüpten ayrılacak olması nedeniyle çok üzgün olduğunu söyledi.

Fenerbahçe Şükrü Saracooğlu Stadı'ndaki kulüp binasına bugün sevgilisi ile birlikte gelen Emenike, yaklaşık 4 saat boyunca Sarı-lacivertli yöneticilerle görüştü. Nijeryalı futbolcunun yöneticilere, "Ben bu kulübe daha hiçbir şey ödeyemeden gitmek zorunda kaldım. Aykut Hoca bana çok güvendi, ama ben onun için hiçbir şey yapamadan gidiyorum. Ben bu ülkede 4 gün gözaltında kaldım. Bu olaylar beni çok yıprattı. Aslında kalmak istiyordum ve Fenerbahçe'den sonra daha büyük kulüplere gitmek istiyordum. Yaşanan bu süreç nedeniyle gitmek zorunda kaldım. Çok üzgünüm" dediği öğrenildi.

Öte yandan Fenerbahçe Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Futbolcumuz Emmanuel Emenike'nin Rusya'nın Spartak Moskova takımına transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Futbolcumuz Türkiye'de yaşadığı olumsuzluklar nedeniyle futbol hayatına başka bir ülkede devam etmek istediğini daha fazla Türkiye'de kalmak istemediğini teknik heyet ve yönetimimize bildirmiş ve ayrılmak istediğini dile getirmiştir. Bunun üzerine Emenike ile ilgilenen Spartak Moskova takımı ile temasa geçilerek anlaşma sağlanmıştır. Emenike'ye bundan sonraki futbol yaşamında başarılar dileriz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler