Emenike TS'ye oynayamaz!

Kardemir Karabükspor kalecisi Bülent Ataman, Fenerbahçe'ye karşı oynamayarak büyük bir tartışma başlatan Emenike'nin Trabzon'a karşı istese de oynayamayacağını iddia ettiKaleci Ataman Radyospor'a yaptığı açıklamada, Fenerbahçe aleyhine konuşmadığını belir

Emenike TS'ye oynayamaz!

Kardemir Karabükspor kalecisi Bülent Ataman, Fenerbahçe'ye karşı oynamayarak büyük bir tartışma başlatan Emenike'nin Trabzon'a karşı istese de oynayamayacağını iddia etti

Kaleci Ataman Radyospor'a yaptığı açıklamada, Fenerbahçe aleyhine konuşmadığını belirterek, Fenerbahçe'nin kendisi aleyhine açacağı davayı değerlendirdi. Ataman, Fenerbahçe ile ilgili olarak konuşmadığını, sadece Fenerbahçe taraftar gruplarından Genç Fenerbahçeliler'in internet sitesinde söylenen sözlere karşılık verdiğini söyledi. 

 

EMENİKE TRABZONSPOR MAÇINDA OYNAYAMAZ

Ataman, Emenike ile ilgili olarak da kendisinin olduğu gibi tüm takım arkadaşlarının da tepkili olduğunu, Trabzonspor maçında Emenike'nin istese bile oynayamayacağını ifade etti.

Ataman, takım arkadaşının Süper Lig'in son haftasında kendi sahalarında konuk edecekleri Trabzonspor maçına dikkat çekerek, "Emenike oynarsa çok tepki alır" dedi. 

 

BENİM ÜSTÜME GELENLER KAREKTERSİZ İNSANLAR

Tecrübeli kaleci, açıklamalarının birilerinin zoruna gittiğini, kendisini şikeyle şerefsizlikle suçladıklarını söyledi. Ataman kendisine sahip çıkılmadığını da vurgulayarak sözlerini söyle sürdürdü:

 

"Temiz futbol diyoruz ama bana sahip çıkılması gerekirken üstüme geliyorlar. Benim üstüme gelenler karektersiz, adi insanlar, pislikten beslenen insanlar. Bunlar bu olaylardan besleniyorlar, hepsinin karşısındayım. Dediklerini ispat etsinler futbolu bırakırım. "

 

GÖNLÜMDE İKİ TAKIM VAR BİRİ TRABZONSPOR DİĞERİ GÖZTEPE

"Ben Trabzon'da doğdum. Orda da oynadım. Benim gönlümde iki takım var. Biri Trabzonspor diğeri de Göztepe. Ben olmasaydım Muhammet Özdil'e yükleneceklerdi. Şimdi önümüzdeki hafta da Ankaragücü maçında Fatih Tekke'ye aynı şeyi yapacaklar. Söylediklerim arkasındayım hatta az bile söyledim. "

 

KARABÜK YÖNETİCİLERİ YETERİ KADAR ARKAMDA DURMADI

Bülent Ataman kulüp yöneticilerinden izin alarak bundan sonraki maçlarda forma giymek istemediğini, sakatlığını gidermek için ameliyat olacağını da sözlerine ekledi.

Ataman, sözleşmesinin sezon sonunda bittiğini ve Kardemir Karabükspor'a biraz da kırgın olarak ayrılacağını söyledi. Konuşmasında kulüp yöneticilerine de seslenen Ataman, yönetcilerin daha farklı davranmaları gerektiğini ve yeteri kadar kendisinin arkasında durulmadığını da ifade etti. 

 

SÜTTEN ÇIKMIŞ AK KAŞIK DEĞİLİM

Son olarak oynanan Fenerbahçe maçında ayakkabısının saha içerisine atılmasını da açıklık getiren tecrübeli kaleci, şöyle konuştu:

 

"Ben de sütten çıkmış ak kaşık değilim ama inanın ki ayakkabı ayağımdan fırladı. Bir arkadaşım su şişesine vurdu, ben de o sırada tekme attım, tekmeyle birlikte ayakkabım ayağımdan çıkarak saha içerisine gitti. Zaten hakemler de kasıtlı yapılmadığını fark etmiş olacak ki sarı ya da kırmızı kart çıkarmadı. Yoksa bu hareket kartlıktı”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor