Emenike sözleşme imzalayamadı

Fenerbahçe'den ayrılan Nijeryalı oyuncu Emmanuel Emenike Spartak Moskova'ya 10 milyon Euro bedelle verildi.Ancak tatile giden ve daha sonra milli takımının kampına katılacak olan Emenike, Spartak Moskova için henüz sağlık kontrolünden geçmedi ve resmi söz

Emenike sözleşme imzalayamadı

Fenerbahçe'den ayrılan Nijeryalı oyuncu Emmanuel Emenike Spartak Moskova'ya 10 milyon Euro bedelle verildi.

Ancak tatile giden ve daha sonra milli takımının kampına katılacak olan Emenike, Spartak Moskova için henüz sağlık kontrolünden geçmedi ve resmi sözleşmeyi imzalayamadı.

Spartak Moskova Kulübü'nün basın temsilcisi, yaptığı açıklamada, iki kulübün anlaştığını ancak futbolcunun henüz sağlık kontrolünden geçmediğini, çıkabilecek bir sağlık problemi nedeni ile transferin olmama ihtimalinin de bulunduğunu belirtti.

Futbolcunun kesin olarak transfer edildiğini söylemek için imza atılması gerektiğini vurgulayan basın temsilcisi, bunun da 11 Ağustos'tan sonra gerçekleşeceğini ve Emenike'nin milli takım kampından sonra Moskova'ya gelerek sağlık kontrolünden geçeceğini söyledi.

Takımın şu anda, yarın oynayacağı Kuban Krasnodar maçına hazırlandığını söyleyen temsilci, Emenike ile ilgili iki kulübün anlaştığını resmi sitelerinden de duyurduklarını, ancak oyuncunun Spartak futbolcusu olabilmesi için sağlık kontrolünden başarılı geçmesini ve imza atması gerektiğini yineledi.

Dün akşam saatlerinde Spartak Moskova'nın internet sitesinden ise şu açıklama yapılmıştı:

"Spartak Moskova ve Fenerbahçe, 24 yaşındaki forvet oyuncusu Emanuel Emenike'nin transferi konusunda prensip anlaşmasına vardı. Oyuncu sağlık kontrolünden geçtikten sonra imza atılacak."

Açıklamada, imza ve sağlık kontrolünün, Emenike'nin çağrıldığı Nijerya Milli Takımı'nın Gana ile yapacağı dostluk maçı için gittiği milli takım kampından dönüş tarihi olan 11 Ağustos'tan sonra yapılacağı duyurulmuştu.

Bu arada Spartak Moskova, devam eden Rusya Premier Ligi'nde 17 hafta sonunda 27 puan ile 5'inci sırada yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor