Emenike sakatlandı!

Sabah saatlerinde gerçekleştirilen idmana İstanbul'a dönen Emre Belözoğlu'nun yanı sıra sakatlıkları devam eden Niang, Serdar ve Uğur Boral Katılmadı.Bu arada dar alanda yapılan pas çalışması sırasında Emenike bir sakatlık geçirdi. Ayağının çime takıldığı

Emenike sakatlandı!

Sabah saatlerinde gerçekleştirilen idmana İstanbul'a dönen Emre Belözoğlu'nun yanı sıra sakatlıkları devam eden Niang, Serdar ve Uğur Boral Katılmadı.

Bu arada dar alanda yapılan pas çalışması sırasında Emenike bir sakatlık geçirdi. Ayağının çime takıldığı ve zemin nedeniyle sakatlandığı belirtilen Emenike, sahadan sedye ile çıkarıldı. Nijeryalı golcü futbolcuya saha kenarında ilk tedavisi yapıldı. Sağ ayak bileğine bandaj yapılan Emenike yürümekte zorluk yaşarken, bu oyuncu antrenmanı tamamlayamadı ve arkadaşlarını saha kenarından takip etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor