Emenike Karabük'ü terk etti!

Fenerbahçe maçında oynamadığı için hedef tahtasına oturtulan yıldız oyuncu Emenike, Karabük’ten apar topar kaçtı.  Önceki gece Fenerbahçe maçını kendi evinde kız arkadaşı Moba ile beraber izleyen Emenike, maçtan sonra Kanaltürk Telegol programına canlı te

Emenike Karabük'ü terk etti!

Fenerbahçe maçında oynamadığı için hedef tahtasına oturtulan yıldız oyuncu Emenike, Karabük’ten apar topar kaçtı.

 

Önceki gece Fenerbahçe maçını kendi evinde kız arkadaşı Moba ile beraber izleyen Emenike, maçtan sonra Kanaltürk Telegol programına canlı telefon bağlantısı ile katılmıştı.

 

Fenerbahçe maçından sonra başta 2. Kaleci Bülent Ataman olmak üzere, Deumi hariç tüm yabancı oyuncular da dahil olmak üzere, Emenike’ye büyük tepki göstermeleri, oyuncunun ruh halini iyice bozdu.

 

Bunun üzerine Emenike, sabaha karşı 02:30 sularında evinin çok yakınında olan kulüp binasına güvenlikçiden odasının anahtarını istedi ve tüm özel eşyaları ile spor malzemelerini toplayarak, kimseye görünmeden tesislerden gizlice ayrıldı.

 

Yıldız oyuncu, bugün ise kız arkadaşı Moba ile beraber Karabük’ü terk ederek, İstanbul’a gitti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler