Elazığspor'da Temizkanoğlu dönemi

PTT 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'da resmi siteden yapılan açıklamada teknik direktörlük görevi için Trabzonspor'un eski oyuncularından Ogün Temizkanoğlu ile anlaşma sağlandığı duyuruldu. PTT 1. Lig'in 23. haftasındaki Kayseri Erciyesspor beraberliğinin

Elazığspor'da Temizkanoğlu dönemi

PTT 1. Lig ekiplerinden Elazığspor'da resmi siteden yapılan açıklamada teknik direktörlük görevi için Trabzonspor'un eski oyuncularından Ogün Temizkanoğlu ile anlaşma sağlandığı duyuruldu.

PTT 1. Lig'in 23. haftasındaki Kayseri Erciyesspor beraberliğinin ardından teknik direktör Coşkun Demirbakan ile yollarını ayıran Elazığspor, sezon sonuna kadar Ogün Temizkanoğlu ile anlaştı.

BAYANLAR A MİLLİ TAKIMINI ÇALIŞTIRDI

Ogün Temizkanoğlu daha önce 2012 yılında Bayanlar A Millî Takımı teknik direktörlük görevini sürdürmüştü. Milli eski futbolcu aynı zamanda 2008-2011 yılları arasında U-18 Erkek Millî Takımı teknik direktörlüğünü de yaptı.

Ogün Temizkanoğlu futbolculuk kariyerinde ise Trabzonspor ve Fenerbahçe formalarını da giymişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler