Elano Lorenzo Yegen 1461 Trabzon FK'da

1461 Trabzon FK, Elano Lorenzo Yegen'i kadrosuna kattı.

Elano Lorenzo Yegen 1461 Trabzon FK'da

1461 Trabzon Futbol Kulübü, Süper Lig ekibi Samsunspor’dan savunma oyuncusu Elano Lorenzo Yegen’i kiralık olarak kadrosuna kattı.

Hekimoğlu Döküm Spor Tesisleri'nde Yönetim Kurulu Üyesi Emre Koç’un katılımı ile yapılan imza töreninde, 20 yaşındaki genç oyuncu, kendisini 1 yıllığına 1461 Trabzon'a bağlayan sözleşmeye imza attı.

Yönetim Kurulu Üyesi Emre Koç, bu sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurduklarını ifade ederek, “Bu uzun yolda kadro derinliği de önemli. Kadromuzun alternatifli olmasını da istiyoruz. Bu nedenle Samsunspor’dan hem genç hem de yetenekli olan Elano Lorenzo’yu kadromuza kattık” dedi.

Yeni transfer Elano Lorenzo Yegen ise, “1461 Trabzon FK’ya geldiği için mutluyum. Burada forma giymek ve takımıma katkı yapmak için elimden geleni yapacağım. Güçlü bir kadro kuruldu. Ben de bu kadronun içerisinde olmaktan son derece mutluyum. Sezon sonunda şampiyonluk yaşamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor