El oğlu geldi hat-trick yaptı gidiyor

Fener’in şifreleri1- Ligden çekilemeyiz2- Havuzdan çekilemeyiz3- Milli Takıma oyuncu göndermemek olmaz4- UEFA'yı çok boşladık, gelip hat-trick yaptılar5- Kararı CAS'a götürürüz. Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç, Bank Asya 1. Lig’de yer alma istekleriyle ilgil

El oğlu geldi hat-trick yaptı gidiyor

Fener’in şifreleri

1- Ligden çekilemeyiz

2- Havuzdan çekilemeyiz

3- Milli Takıma oyuncu göndermemek olmaz

4- UEFA'yı çok boşladık, gelip hat-trick yaptılar

5- Kararı CAS'a götürürüz.

 

Fenerbahçe Asbaşkanı Ali Koç, Bank Asya 1. Lig’de yer alma istekleriyle ilgili Futbol Federasyonu yetkilileriyle fikir alışverişinde bulunduklarını açıkladı.

İstinye’de federasyon başkanvekili Göksel Gümüşdağ ile yönetici Ali Yıldırım’la yaklaşık 2 saatlik görüşme gerçekleştiren Ali Koç, toplantıdan sonra basının karşısına geçerken elindeki dosya, sarı-lacivertli kulüpte yaşanan sancılı son 72 saatin özeti gibiydi. Yönetim olarak her ihtimali değerlendirdiği apaçık ortada olan Fenerbahçe'nin bazı tespitleri de ilgi çekti.

Koç'un elindeki "Bizler de düşündük" başlıklı yazıda şu ifadeler yer alıyordu; "Ligden çekilemeyiz, devasa ölçüde küçülürüz. Havuzdan çekilemeyiz. Maçlara çıkmayıp Bank Asya’ya kendi isteğimizle gidebiliriz. Milli takıma oyuncu göndermemek olmaz. Bizim gerçekten gol atmamız lazım. Ama bunların hiçbiri gol değil. Ne yapalım?

PFDK; Tahkim Kurulu'nun kararını göreceğiz. CAS; UEFA kararını oraya götürürüz. UEFA; Çok boşladık, çok ilgisiz bıraktık, el oğlu geldi hat-trick yaptı gidiyor. Ama bundan sonra hâlâ vakit var".

Koç, federasyon ile yaptığı görüşmeyi şu sözlerle özetledi;

"TFF’den, yardımcı olmalarını istedik. Bu camiaya daha fazla zarar vermeden, en doğru ve gerçekçi yaklaşımla Fenerbahçe’nin bu şartlarda bir alt ligde oynayıp oynayamamasının irdelenmesini istedik.

Bu konuda dertleştik, yardımlarını istedik. Buraya bir isyan veya olumsuz bir görüşme için gelmedik. Niye, nasıl oldudan öteye, ileriye dönük olarak, futbol ailesinden paydaşlarından, önemli oyuncularından biri olarak federasyonumuzdan bize bu konuda yardım etmesini ve saygı duymasını istihram ettik.

Söylenen, hedeflenen, yapılmak istenen nokta aslında Türk futbol tarihi açısından bir paradigma değişikliği, çok ciddi olay. Hafif, savsaklanacak bir olay değil. Çok etraflıca irdelenmesi, ele alınması, sadece Fenerbahçe camiası için değil, tüm Türkiye için en hayırlı kararın verilmesi gerektiğini düşünüyoruz.

Son alınan UEFA kararı için aslında bu taraftaki öfkemiz yapılanlarla ilgili değil, yapılmayanlarla ilgili. Daha sağlam durmamız gerekirdi diye düşünüyorum

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler