"El ele gönül gönüle"

Trabzon'dan yayın yapan Karadeniz'de İlkhaber Gazetesi, Trabzonspor'a destek  amacıyla gazete binasına “El ele gönül gönüle” yazısının yazılı olduğu dev bir bayrak astı. Trabzonspor'un çok iyi bir sezon geçirdiğini ifade eden İlkhaber Gazetesi yetkilileri

"El ele gönül gönüle"

Trabzon'dan yayın yapan Karadeniz'de İlkhaber Gazetesi, Trabzonspor'a destek  amacıyla gazete binasına “El ele gönül gönüle” yazısının yazılı olduğu dev bir bayrak astı.

 

Trabzonspor'un çok iyi bir sezon geçirdiğini ifade eden İlkhaber Gazetesi yetkilileri, “İyi giden Trabzonspor'a destek olabilmek için gazete binamıza böyle bir Trabzonspor bayrağı astık. Amacımız bu güzel giden ligde lider Trabzonspor camiasına birlik ve beraberlik mesajı vermek istedik”

 

EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE

 

Gazete binasına astıkları dev bayrağa “El ele gönül gönüle” yazısını yazmakta ki asıl amaçlarının, gazetenin okuyucularından gelen istek üzerine böyle bir uygulama yaptıklarını da belirttiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor