Ekuban yedek kaldı Gana berabere

Trabzonsporlu Ekuban maçta forma giyemedi

Ekuban yedek kaldı Gana berabere

2019 Afrika Uluslar Kupası F Grubu'nda Gana, Benin ile 2-2 berabere kaldı. Mısır'ın ev sahipliğinde bu yıl 32'ncisi düzenlenen turnuvada F Grubu'nda Gana ile Benin, İskenderiye şehrinde aynı adı taşıyan stadyumda karşılaştı.

Karşılaşmada Trabzonsporlu Caleb Ekuban yedek kulübesinde kalıp şans bulamazken Fenerbahçe'de  'istenmeyen adam' ilan edilen Andre Ayew ile Spor Toto 1. Lig ekibi Adana Demirspor'da forma giyen Pote performanslarıyla geceye damga vurdu.

Maça hızlı başlayan Benin 2. dakikada Adana Demirspor forması giyen Mickael Pote'nin attığı golle 1-0 öne geçti. 

Pote'nin golüne 9. dakikada Andre Ayew cevap verdi. 42. dakikada Andre'nin kardeşi Jordan Ayew ilk yarının skorunu belirleyen golü attı ve Gana'yı 2-1 üstünlüğe taşıdı. Geçen sezonu Sivasspor'da geçiren John Boye'un 54. dakikada kırmızı kart görerek Gana'yı 10 kişi bıraktığı maçta, Pote 63. dakikada tekrar sahneye çıktı ve maç 2-2 sona erdi.
Dörder ekipten oluşan 6 grupta ilk ikiye giren takımlar ve en iyi 4 grup üçüncüsü son 16'ya kalacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor