Ekrem Al: Kritik noktadayız

PTT 1. Lig'de hafta sonu deplasmanda Manisaspor ile karşılaşacak 1461 Trabzon, alt sıralardan uzaklaşmak için galip gelmeyi hedefliyor.Teknik direktör Ekrem Al,  bir galibiyetin tüm şansızlıklarının önüne geçeceğini belirterek, "Oynayacağımız tüm karşılaş

Ekrem Al: Kritik noktadayız

PTT 1. Lig'de hafta sonu deplasmanda Manisaspor ile karşılaşacak 1461 Trabzon, alt sıralardan uzaklaşmak için galip gelmeyi hedefliyor.

Teknik direktör Ekrem Al,  bir galibiyetin tüm şansızlıklarının önüne geçeceğini belirterek, "Oynayacağımız tüm karşılaşmalar bizim için büyük önem taşıyor. Manisaspor maçı da bu müsabakalardan biri olacak" dedi.

Son haftalarda iyi oynamaya başladıklarını ancak futbollarını skora yansıtmayı başaramadıklarını ifade eden Al, şöyle konuştu:

"Biz mücadelemizi ligin son haftasına kadar sürdüreceğiz. Amacımız ilk olarak Manisaspor karşılaşmasından 3 puan alıp alt sıralardan uzaklaşma yolunda önemli bir galibiyet elde etmek. Kritik bir noktadayız. Bugüne kadar eksik oyuncularımızın yokluğu belimizi bükmüştü. Kadromda yine takımdaki yerlerini alamayacak futbolcularım olacak. Diğer oyuncularımın da üst düzey performans göreceğine inanıyorum. Şiddetle puanlara ihtiyacımız var. İçeride ummadığımız puan kayıpları yaşadık. Manisa'da üst düzey performans gösterip, puanlarla dönmek istiyoruz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler