Ekrem Al: Kadro kurmakta zorlanıyoruz

PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon Teknik Direktörü Ekrem Al, sahalarında Karşıyaka ile 1-1 berabere kaldıkları maça ilişkin, "Gol yollarında yaşadığımız sıkıntı nedeniyle istediğimiz sonuçları bir türlü alamıyoruz" dedi.Ekrem Al, maçın ardından düzenle

Ekrem Al: Kadro kurmakta zorlanıyoruz

PTT 1. Lig ekiplerinden 1461 Trabzon Teknik Direktörü Ekrem Al, sahalarında Karşıyaka ile 1-1 berabere kaldıkları maça ilişkin, "Gol yollarında yaşadığımız sıkıntı nedeniyle istediğimiz sonuçları bir türlü alamıyoruz" dedi.

Ekrem Al, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, Karşıyaka maçında oyuncularının çok iyi mücadele ettiğini fakat oyunu skora yansıtamadıklarını söyledi.

Zor şartlar altında kadro oluşturabildiklerine dikkati çeken Al, şöyle konuştu:

"Mazeret olarak kabul etmeyelim ama zor şartlar altında kadro kurabiliyoruz. Son 3 haftada cezalı ve sakat olmak üzere 7-8 oyuncu kaybettik. Son anda forvet oyuncumuz Mustafa Tiryaki'yi annesinin önemli sağlık sorunu nedeniyle maç kadrosundan çıkarmak durumunda kaldık. Bugün değişik oyuncularla değişik oyun anlayışıyla sahaya çıktık. Rakibimiz 10 kişi kaldı. Önemli olan rakibin eksik kalması değil, bizim ortaya koyduğumuz oyun. Oyuncularımın arzusu konusunda sıkıntımız yok ama gol yollarında yaşadığımız sıkıntı nedeniyle istediğimiz sonuçları bir türlü alamıyoruz."

Bu maçı kazanmaya çok ihtiyaçları olduğunu söyleyen Al, "Futbolcularımıza söyleyecek bir  şey yok. Onlar ellerinden geleni yaptı" diye konuştu. 

Takımın asla pes etmemesinin gelecek maçlar için ümit verdiğini dile getiren Al, şansızlıklarını geride kalan maçlarda kıracaklarına inandığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor