Ekrem Al: 1 puan önemli

PTT 1. Lig'in 32. haftasında 1461 Trabzon, kendi evinde Mersin İdman Yurdu ile 2-2 berabere kaldı.Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan 1461 Trabzon Teknik Direktörü Ekrem Al, 1 puanın önemli olduğunu söyledi.Al, oyuncularının mücadele

Ekrem Al: 1 puan önemli

PTT 1. Lig'in 32. haftasında 1461 Trabzon, kendi evinde Mersin İdman Yurdu ile 2-2 berabere kaldı.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan 1461 Trabzon Teknik Direktörü Ekrem Al, 1 puanın önemli olduğunu söyledi.

Al, oyuncularının mücadelesinden memnun olduğunu belirterek, “Bir puandan öte, hangi şartlarda olursa olsun, kaç kişi olursak olalım takımımızın mücadeleyi bırakmaması sonuna kadar gitmesi, yılmaması ve vazgeçmemesi en büyük unsurdur. Burada huzurlarınızda teşekkür etmek isterim. Oyuna çok iyi başladık, bir gol yedik anında telafi ettik. İkinci yarıya galibiyet amacı ile çıkmıştık. Bir puan bu aşamada iyidir diye düşünüyorum” dedi.

1461 Trabzon’un tecrübeli oyuncusu Mustafa Tiryaki ise ligin sonuna doğru yavaş yavaş geldiklerini belirterek, “Artık her puanın önemi oldukça değerli olmaya başladı. Her iki takımında puana ihtiyacı vardı. Biz de bu alt sıralardan bir an önce kurtulmak istiyoruz” diye konuştu.

Bordo-mavili takımın genç oyuncusu Alim Öztürk de, “Bu hafta 3 puan için çıkmıştık. 3 puan alamadık ama en azından bir puan aldık. Bütün arkadaşlarıma gösterdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor