Ekinci'den Demirkol'a tepki!

Trabzonspor’un efsane başkanlarından Şamil Ekinci, spor yorumcusu Mehmet Demirkol’un bordo-mavili takımın Teknik Direktörü Şenol Güneş’in basın toplantısının sona ermesinin ardından NTV Spor’da katıldığı bir programda yaptığı yoruma çok sert tepki gösterd

Ekinci'den Demirkol'a tepki!

Trabzonspor’un efsane başkanlarından Şamil Ekinci, spor yorumcusu Mehmet Demirkol’un bordo-mavili takımın Teknik Direktörü Şenol Güneş’in basın toplantısının sona ermesinin ardından NTV Spor’da katıldığı bir programda yaptığı yoruma çok sert tepki gösterdi.

Efsane başkan Şamil Ekinci, Haber61.net’e yaptığı özel açıklamada, Mehmet Demirkol’un “Fenerbahçe’nin bu sezonki lig şampiyonluğu şaibeliyse Trabzonspor’un da 6 şampiyonluğunda şaibeli olabileceği” yönündeki açıklamasına ateş püskürdü.

Şamil Ekinci, Haber61.net’e, “NTV Spor’da Mehmet Demirkol’u, Şenol Güneş’in basın toplantısından sonra izleme olanağı buldum. Oradaki bir sözü bana cevap hakkı doğurdu.

Trabzonspor’un 6 şampiyonluğunun da eğer Fenerbahçe’nin ki şaibeliyse bordo-mavili takımımızın da şaibeli olacağını ve o sıralarda 8-10 yaşlarında olduğunu söyledi. Ben tabi onun bu üstün zekasına hayret ettim. 8-10 yaşındaki bir çocuğun Trabzonspor’un 6 şampiyonluğunu o çağlarda analiz etmesi onun çok üstün bir zekaya çok da üstün bir futbol bilgisine sahip olduğunu ta o yaşlarda gösterdi” dedi.

ÇOK ZEKİ, ANNESİNİ TANIMAK İSTERDİM

Şamil Ekinci, sözlerini şöyle sürdürdü: “Çok zeki bir çocuk, onu doğuran anayı kutlamak isterdim, keşke tanışabilseydim. Ayrıca bu şampiyonluğa siyasetin nasıl bulaştığını da Trabzonspor’un hakkının nasıl yendiğini önümüzdeki günlerde açıklayacağım buradan söylüyor ve beyan ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor