"Eğer transfer yaparsak..."

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, "Transferleri yaparsak, ikinci devre müthiş bir başlangıç yapıp Ordu’ya yakışır bir takım seyrettiririz" dedi. Doğan, kulübün Durugöl Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, hafta so

"Eğer transfer yaparsak..."

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, "Transferleri yaparsak, ikinci devre müthiş bir başlangıç yapıp Ordu’ya yakışır bir takım seyrettiririz" dedi. 

Doğan, kulübün Durugöl Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, hafta sonu sahalarında oynayacakları Albimo Alanyaspor maçını kazanmak istediklerini söyledi. 

Albimo Alanyaspor karşısında ellerinden gelenin en iyisini yapıp devreye moralli girmek istediklerini belirten Doğan, ancak işlerinin zor olduğunu ifade etti. 

Takımdan 6 oyuncunun ayrıldığını ve 4 oyuncusunun da sakat olduğunu vurgulayan Doğan, "Takım çalışmasında zorlanıyoruz. Kadro taktik çalışma yapmak için yeterli değil. Altyapıdan 4-5 oyuncu alacağız. Zor şartlarda devrenin gelmesini bekliyoruz. Sıkıntıları çeken benim. Oldukça zor günler geçiriyoruz. Albimo Alanyaspor karşısında oyuncularım var gücüyle mücadele edecekler. Bu maçta 3 puanı herkesten çok ben istiyorum" ifadesini kullandı. 

Devre arası yapacakları transferlere de değinen Doğan, transfer konusunda geç kaldıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Konuyu kulüp başkanımız ile görüştüm ve geç kaldığımızı söyledim. Hamle yapmamızı, ikinci devreye takviyelerle girmemiz gerektiğini ve buraya gelirken de bu taahhütlerde bulunduğu hatırlattım. Ligin başlamasına 2-3 gün kala aldığımız oyuncudan yararlanamayabilirim. Transferleri yaparsak, ikinci devre müthiş bir başlangıç yapıp Ordu’ya yakışı bir takım seyrettiririz. Transferlerin ekonomik boyutu çok olmayacak. Önümüzdeki pazartesi günü başlayacağımız transfer çalışmalarında hata yapma lüksümüz yok. Önümüzde çok kısa bir süre var. Oyuncuyu motife ediyorsun. Beş gün sonra serbest kalıyor. Ne kadar kendini verebilir. 6 oyuncumuz gitti, 13 oyuncumuz daha sırada. Kulüp başkanımızdan, benim istediğim oyuncuların transfer parasını yatıracağına ilişkin söz aldım.”

Taraftarlara çağrıda bulunan Doğan, “Orduspor taraftarından rica ediyorum. Bu hafta bizim için çok önemli. Tribünleri doldursunlar ve destek versinler. İtici güce ihtiyacımız var. Taraftar desteği ile hem rakip hem de kendi oyuncularımız etkileniyor. Boş tribünlere değil, dolu tribünlere oynamak istiyoruz. Onlara çok ihtiyacımız var” diye konuştu. 

Doğan, 11 Ocak’ta Antalya’da kampa gireceklerini sözlerine ekledi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler