Egemen'in parası Metris'ten

Kulüp yönetimi personelin parasını ödemeyince, Metris'ten yardım geldiBeşiktaş yönetiminin kulüp personelinin parasını ödemediğini duyan futbol şubesi eski sorumlusu Serdal Adalı, Metris Cezaevi’nde bulunmasına rağmen eline cebine attı, maddi destekte bul

Egemen'in parası Metris'ten

Kulüp yönetimi personelin parasını ödemeyince, Metris'ten yardım geldi

Beşiktaş yönetiminin kulüp personelinin parasını ödemediğini duyan futbol şubesi eski sorumlusu Serdal Adalı, Metris Cezaevi’nde bulunmasına rağmen eline cebine attı, maddi destekte bulundu

Şike soruşturması kapsamında Metris Cezaevi’nde tutuklu bulunan ve geçtiğimiz günlerde Beşiktaş’taki ‘Futbol Şube Sorumlusu’ görevinden istifa eden Serdar Adalı’nın, kulübe yardımları devam ediyor. Görev yaptığı dönemde futbolcuların ve kulüp personelinin sorunları ile yakından ilgilenen ve maddi anlamda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Adalı, Beşiktaş’la hiçbir ilişkisinin kalmamasına rağmen cezaevinden yardımlarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde kendisini ziyarete gelen bazı kulüp personelinin zor durumda olduklarını söylemesi ve maaşlarını alamadıklarını belirtmesi ile şoke olan Adalı’nın para yardımı yaptığı öğrenildi. Çalışanların borçlar içinde ve zor durumda olduğunu duyan Adalı’nın derhal avukatına talimat vererek gerekeni yapılmasını istediği belirtildi. Beşiktaş yönetiminin çalışanlarına karşı duyarsız kaldığı bir ortamda Adalı’nın bu hareketi ise büyük takdir topladı.

EGEMEN İÇİN DE PARA VERMİŞ
Kulüp personeline bu şekilde yardımlarını sürdüren Serdal Adalı’nın, Beşiktaş’a transferini yürüttüğü Egemen Korkmaz için de elini cebine attığı ortaya çıktı. Adalı’nın daha önce 500 bin Euro civarında para ödediği Egemen için cezaevinden de 200 bin Euro verdiği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor