Egemen'in menajeri açıkladı!

Birtakım basın organlarında Egemen'in ve menajeri Erdinç Şehit'in Beşiktaş Yöneticisi Serdal Adalı ile görüştüğü ve prensipte anlaştığı haberleri yer aldı. Konu ile ilgili Egemen Korkmaz'ın menajeri Erdinç Şehit, transfer söylentilerine son noktayı koydu.

Egemen'in menajeri açıkladı!

Birtakım basın organlarında Egemen'in ve menajeri Erdinç Şehit'in Beşiktaş Yöneticisi Serdal Adalı ile görüştüğü ve prensipte anlaştığı haberleri yer aldı.

 

Konu ile ilgili Egemen Korkmaz'ın menajeri Erdinç Şehit, transfer söylentilerine son noktayı koydu.

 

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Şehit, "Ben şu anda Adapazarı'ndaki büromdayım. Egemen ile ilgili bu tür haberler nasıl üretiliyor, anlam veremiyorum. Haber olsun diye haber yapıyorlar. Egemen şu anda Trabzonspor'un şampiyonluğunu düşünüyor. Sezon sonuna kadar herhangi bir takımla görüşmeme kararı aldı.

 

Sezon sonunda bonservisi elinde olacak bir oyuncu anlaştığı takımı neden saklama gereği duysun" diyerek Egemen hakkında ortaya atılan transfer söylentilerine son noktayı koydu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler