Egemen'de son bir kaç gün!

Trabzonspor’un adı sürekli Beşiktaş’la anlaştı yönünde anılan futbolcusu Egemen Korkmaz ile önümüzdeki günlerde yeniden masaya oturulacağı öğrenildi. Trabzonspor’un Egemen Korkmaz ile önümüzdeki 2-3 gün içerisinde yeniden masaya oturup tüm konuları konuşt

Egemen'de son bir kaç gün!

Trabzonspor’un adı sürekli Beşiktaş’la anlaştı yönünde anılan futbolcusu Egemen Korkmaz ile önümüzdeki günlerde yeniden masaya oturulacağı öğrenildi.

 

Trabzonspor’un Egemen Korkmaz ile önümüzdeki 2-3 gün içerisinde yeniden masaya oturup tüm konuları konuştuktan sonra anlaşıp anlaşmayacağı kesinleşecek. Egemen’in Trabzonspor’un şartlarına karşılık ne isteyeceği merak ediliyor.

 

Öte yandan Beşiktaş'ın etkin isimlerinden eski futbol şube sorumlusu Celalettin Kolot, “Ersan Gülüm çok değerli bir oyuncu; ama Beşiktaş'taki durumu soru işareti. Onun yeri Egemen Korkmaz'la Dolar mı; dolmaz. Egemen iyi bir futbolcu; ama Beşiktaş'ta oynamak bambaşka bir şey.

 

Daha önce Bursa macerası var, 16 numaralı formayla oynuyor. Beşiktaş taraftarı bunu ne kadar kabul eder, bunu bilemiyorum; ama bildiğimi tek bir şey var Egemen Beşiktaş'ta” iddiasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor