Egemen ve Selçuk gitti

Trabzonspor’da forma giyen Egemen Korkmaz ve Selçuk İnan’ın bu ay sonu sözleşmesi sona eriyordu. Futbolcuların Sözleşmelerini uzatmayıp başka takım arayışlarına girdiği iddiaları bugün doğrulandı.Dün akşam oynanan K.Karabükspor- Trabzonspor maçında alınan

Egemen ve Selçuk gitti

Trabzonspor’da forma giyen Egemen Korkmaz ve Selçuk İnan’ın bu ay sonu sözleşmesi sona eriyordu. Futbolcuların Sözleşmelerini uzatmayıp başka takım arayışlarına girdiği iddiaları bugün doğrulandı.

Dün akşam oynanan K.Karabükspor- Trabzonspor maçında alınan galibiyetle şampiyonluğu Fenerbahçe’nin de yenmesi dolayısıyla kaybeden Trabzonspor’da yol ayrımları başladı. Uzun süredir gündemi meşgul eden Egemen ve Selçuk transferleri netleşti. Edinilen son bilgiye göre Egemen Korkmaz’ın takım arkadaşları ile bugün vedalaştığı, Selçuk’un ise en son Çarşamba günü verilecek son karardan sonra takımdan ayrılacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor