Egemen Sakat mı?

Fanatik Gazetesi Egemen ile ilgili ilginç bir iddiada bulundu. İşte Fanatik'te yer alan haber.Trabzonspor'dan bedelsiz olarak ayrıldıktan sonra Beşiktaş'a imza atan Egemen Korkmaz hakkında, Karadeniz'den şok bir haber geldi.Ciddi bir sakatlık geçiren ve b

Egemen Sakat mı?

Fanatik Gazetesi Egemen ile ilgili ilginç bir iddiada bulundu. İşte Fanatik'te yer alan haber.

Trabzonspor'dan bedelsiz olarak ayrıldıktan sonra Beşiktaş'a imza atan Egemen Korkmaz hakkında, Karadeniz'den şok bir haber geldi.

Ciddi bir sakatlık geçiren ve bıçak altına yatan tecrübeli futbolcu için o dönemde Trabzonspor’un ayrıntılı rapor istediği bildirildi. Raporda Egemen’in  sakatlıktan kurtulamadığı ve futbol yaşamı boyunca bu sıkıntıyı yaşayacağının yazıldığı iddia edildi. Bunun üzerine de Trabzonspor’un yeni sözleşme teklif etmeye yanaşmadığı belirtildi. Beşiktaş Cephesi bu iddiayı inandırıcı bulmasa da, Egemen’in kapsamlı bir sağlık kontrolünden geçirileceği belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler