Egemen konusunda açıklama

Trabzonspor'dan Egemen konusunda açıklama geldi.Açıklamada şunlar kaydedildi; "Son günlerde medyada oyuncumuz Egemen Korkmaz’ın Beşiktaş Kulübü’yle anlaştığı yönündeki haberler sıklıkla yer almaya başlamıştır.Şampiyonluk yarışının tüm hızıyla sürdüğü ve l

Egemen konusunda açıklama

Trabzonspor'dan Egemen konusunda açıklama geldi.

Açıklamada şunlar kaydedildi; "Son günlerde medyada oyuncumuz Egemen Korkmaz’ın Beşiktaş Kulübü’yle anlaştığı yönündeki haberler sıklıkla yer almaya başlamıştır.

Şampiyonluk yarışının tüm hızıyla sürdüğü ve ligin son 3 haftasında girdiğimiz süreçte, ne  Beşiktaş gibi büyük bir kulübün tüm etik değerleri hiçe sayarak oyuncumuzla görüştüğüne ne de futbolcumuzun bu aşamada transferi düşündüğüne inanmak istiyoruz.

Trabzonspor Kulübü olarak sözleşmesi bitse dahi bir oyuncunun kulübüyle bağları kopmadan transfer teklifi yapmayı doğru bulmuyoruz. Geçtiğimiz sezon sonu Fenerbahçeli Semih’le ilgili yaşanan gelişmeler bu duruşumuzun en önemli örneğidir.

Futbolda nasıl sahada kazanmak için her yolu mübah görmüyorsak, özellikle büyük kulüpler olarak transferde atacağımız adımlara da dikkat etmeliyiz.

Beşiktaş Kulübü’nün kısa süre önce yaptığı açıklamaya bağlı kalarak sezon sonuna kadar aynı tavrı sürdüreceğine inanıyor, tüm kesimlerden takımımızla ilgili gündemin, lig yarışı dışına taşmasına yol açacak eylemlerden uzak durmasını istiyoruz.

Saygılarımızla." denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler