Egemen ile Gökhan ilk kez!

(A) Milli Takım'ın Belçika ile yapacağı 2012 Avrupa Şampiyonası eleme karşılaşması öncesinde Trabzonsporlu Egemen Kormaz ile Chelsea'den Gökhan Töre ilk kez (A) Milli Takım aday kadrosuna davet edildi.(A) Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, 28 yaşı

Egemen ile Gökhan ilk kez!

(A) Milli Takım'ın Belçika ile yapacağı 2012 Avrupa Şampiyonası eleme karşılaşması öncesinde Trabzonsporlu Egemen Kormaz ile Chelsea'den Gökhan Töre ilk kez (A) Milli Takım aday kadrosuna davet edildi.

(A) Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, 28 yaşındaki savunma oyuncusu Egemen Korkmaz'ı ilk kez (A) Milli Takım aday kadrosuna çağırdı.

Guus Hiddink tarafından özel olarak izlenen ve daha önce A2 Milli Takım kadrosuna dahil edilen Chelsea'li 19 yaşındaki orta saha oyuncusu Gökhan Töre de ilk kez (A) Milli Takım aday kadrosuna dahil edildi.

Son olarak Milli Takım'ın geçen yıl mayıs ayında ABD'de yaptığı milli takım kampına çağrılan Çağlar Birinci de uzun aradan sonra ilk kez milli takım kadrosuna yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor