Egemen: Düşüncem şampiyonluk

Trabzonspor'un başarılı savunma oyuncusu Egemen Korkmaz, hakkında çıkan transfer haberleri üzerine bir açıklama yaptı.Egemen Korkmaz kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Şu an itibariyle şampiyonluk dışında hiçbir dü

Egemen: Düşüncem şampiyonluk

Trabzonspor'un başarılı savunma oyuncusu Egemen Korkmaz, hakkında çıkan transfer haberleri üzerine bir açıklama yaptı.

Egemen Korkmaz kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Şu an itibariyle şampiyonluk dışında hiçbir düşüncem yok. Bu hedef doğrultusunda takımıma katkı yapmaktan başka bir şey düşünmüyorum. Antrenmanlarda kendimi hazır tutmak ve maçlarda kazanmaktan farklı bir düşüncem yok. Diğer konuları sezon sonuna bıraktım."

Ligde her takımın birbirini yenebilecek seviyede olduğuna da değinen Egemen, "Eğer kalan 4 maçımızı kazanırsak hedefe ulaşacağımızı düşünüyoruz. Sezon sonunda sözleşmem bitecek. Taraftarlarımız benim ağzımdan net bilgiye ulaşmadan bu tür spekülasyonlara itibar etmesinler" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler