Egemen de açıklama yaptı

Trabzonspor Kaptanı Egemen Korkmaz Teknik Direktör Hugo Broos'un bir Belçika gazetesinde yer alan açıklamalarının ardından adının medyada gündeme geliş biçimiyle ilgili duyduğu rahatsızlık üzerine bir açıklama yaptı. Egemen açıklamasında, Teknik Direktör

Egemen de açıklama yaptı
Trabzonspor Kaptanı Egemen Korkmaz Teknik Direktör Hugo Broos'un bir Belçika gazetesinde yer alan açıklamalarının ardından adının medyada gündeme geliş biçimiyle ilgili duyduğu rahatsızlık üzerine bir açıklama yaptı.

Egemen açıklamasında, Teknik Direktör Broos'u Başkan Sadri Şener ve yönetim kuruluna şikayet etmesi gibi bir durumun söz konusu olamayacağını savundu.

Kaptan Egemen şu görüşlere yer verdi:

“Teknik Direktörümüz Hugo Broos'un Belçika'da bir gazeteye yaptığı açıklamaların ülkemize yansıyış biçimiyle ilgili duyduğum rahatsızlığı kamuoyuyla paylaşmak istiyorum. Sayın Broos belli ki Trabzon ve Türkiye günleriyle ilgili olarak kendisiyle yapılan röportajda burada gördüğü farklılıkları dile getirmeye ve çeşitli örneklerle de bunu daha açıkça anlatmaya çalışmıştır. Bu gerçek ortadayken özellikle şahsımın av merakı olduğu hocamızın tarafından bilinmektedir. Kendisi bugün yaptığı toplantıda gerekli açıklamayı zaten yapmıştır. Daha önce verdiği röportajda da benim av merakım olduğunu anlatmıştır. Bu açıklamalarından dolayı Teknik Direktörümüzü Sayın Başkanımıza ve yönetim kurulumuza şikayet ettiğim veya edeceğim yönündeki haberlerin tamamı da geçek dışıdır. Trabzonspor gibi büyük bir kulübün kaptanı olarak şahsi sorumluluğumun ve sınırımın sonun kadar farkında olduğumun bilinmesini isterim. Taraftarlarımızdan da bu görüşlerim dışındaki haberlere itibar etmemelerini rica ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler