Egemen Bizimdir, Bizdendir

Son günlerde futbol kamuoyunun gündeminde Trabzonsporlu futbolcuların isimleri sıkça konuşulmaya başlandı.Başarılı bir sezon geçiren ve ligin bitmesine sadece 3 hafta kala şampiyonluğun en güçlü adaylarından olan Trabzonspor’da, futbolcuların kafalarının

Egemen Bizimdir, Bizdendir

Son günlerde futbol kamuoyunun gündeminde Trabzonsporlu futbolcuların isimleri sıkça konuşulmaya başlandı.

Başarılı bir sezon geçiren ve ligin bitmesine sadece 3 hafta kala şampiyonluğun en güçlü adaylarından olan Trabzonspor’da, futbolcuların kafalarının karıştırılması ve konsantrasyonun dağılması için özellikle ulusal basın elinden geleni ardına koymazken, Trabzonspor taraftarı son noktayı koydu.

Egemen Bizimdir bizim kalacak:

Egemen’in Trabzonspor’a geldiği günden beri Trabzonsporlular tarafından çok sevildiğini, takımda kaptanlık mertebesine kadar ulaştığını dillendiren Bordo-Mavili taraftarlar, basında çıkan haberlere tepki gösterdiler.

Egemen’in çok sevdiklerini ve bu sevginin karşılıklı olduğuna kesinlikle inandıklarını söyleyen Trabzonspor taraftarları “Egemen artık bizden biri, biz onu çok seviyoruz onun da bizleri sevdiğine inanıyoruz, biliyoruz ki hiçbir sevgi karşılıksız değildir. Egemen delikanlı adamdır takımı şampiyonluk yolunda ilerlerken hiçbir takımla görüşme yapmaz ve imza atmaz. Kabul ediyoruz Egemen Profesyonel futbolcu ama önce delikanlı. Delikanlı delikanlıyı birlikte olması gereken bir günde satmaz. Bu delikanlı Egemen ise bunu hiç yapmaz. Egemen Trabzonspor’la anlaşacaktır, biz buna inanıyoruz. İnanıyoruz ki Egemen adına birileri başka takımlara söz verse dahi Egemen Trabzonspor taraftarının bu sevgisini bir çırpıda bir tarafa atmaz”

Trabzonspor yönetimine de seslenerek Egemen ile bir an önce konuşup, başarılı futbolcunun uzun yıllar Trabzonspor’da kalmasını sağlayacak anlaşmanın bir an önce yapılmasını isteyen taraftarlar “Bu işi hemen bitirin, Egemen bizimdir ve bizim kalacaktır” şeklinde görüş belirttiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler