Efsane'nin ismi yaşatılsın

Haber61 – Haber Merkezi – Türkiye’nin en tanınmış yöresel sanatçılarından Merhum Erkan Ocaklı’nın 25 yaşındaki kızı Büşra Ocaklı, Akyazı stadyumu için bir çağrıda bulundu. Ocaklı, “"Babamın vefatından sonra eve Trabzonspor Kulübünden onur belgesi geldi. O

Efsane'nin ismi yaşatılsın

Haber61 – Haber Merkezi – Türkiye’nin en tanınmış yöresel sanatçılarından Merhum Erkan Ocaklı’nın 25 yaşındaki kızı Büşra Ocaklı, Akyazı stadyumu için bir çağrıda bulundu. Ocaklı, “"Babamın vefatından sonra eve Trabzonspor Kulübünden onur belgesi geldi. Ocaklı nerede yok, evin bir köşesinde duruyor. Eğer babamın Trabzon'a, Trabzonspor'a bir emeği, bir katkısı varsa Erkan Ocaklı' nın adı yaşatılsın, ya yeni yapılacak statta ya Trabzonspor'un herhangi bir köşesinde Erkan Ocaklı' nın adının anılmasını rica ediyorum."ifadelerine yer verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor