Efsane Trabzonspor sembölü

Trabzon Belediyesi, Trabzonspor Bulvarı'nın girişine, üzerinde Efsane Trabzonspor'un futbolcu, teknik adam ve yöneticilerinin isimlerinin yer aldığı bir sembol yaptırıyor. Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Trabzonspor'un kentin en önemli kimlikl

Efsane Trabzonspor sembölü

Trabzon Belediyesi, Trabzonspor Bulvarı'nın girişine, üzerinde Efsane Trabzonspor'un futbolcu, teknik adam ve yöneticilerinin isimlerinin yer aldığı bir sembol yaptırıyor.

Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu, Trabzonspor'un kentin en önemli kimliklerinden olduğunu belirterek, “Bu kimlikler, kültür, sanat, bilim ve spor adamlarıdır. Yani kente katkı sağlayan insanlardır. Trabzonsporumuzun anısına, bizlere şampiyonluklar kazandıran, kentimizin dünyada tanınmasına katkı sağlayan, futbolcu, yönetici, teknik heyet ve sporcularımızın anısına Trabzonspor Bulvarı üzerinde bir sembol yaptırıyoruz. Buradaki temel düşüncemiz yeni ve gelecek kuşaklara o dönemlerdeki efsane Trabzonspor'u tanıtmaktır” dedi.

Trabzonspor Bulvarı'nın daha sonraki süreçte yeniden yapılacağını belirten Başkan Canalioğlu, “Buradaki çalışmalar tamamlandığında Trabzonspor ve Avni Aker Stadı ile bütünleşen çağdaş bir görüntü ortaya çıkacak” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler