Efsane oyuncudan Trabzonspor değerlendirmesi

Trabzonspor’un efsane futbolcularından Ali Kemal Denizci Trabzonspor’da yaşanan son gelişmeleri  Haber 61.Net’ten Tuncay Lakot’a değerlendirdi.Ali Kemal Denizci yaptığı açıklamada, Trabzonspor’da yaşananları anlamaya gerek yok. Trabzonspor kaç yıldır böyl

Efsane oyuncudan Trabzonspor değerlendirmesi

Trabzonspor’un efsane futbolcularından Ali Kemal Denizci Trabzonspor’da yaşanan son gelişmeleri  Haber 61.Net’ten Tuncay Lakot’a değerlendirdi.

Ali Kemal Denizci yaptığı açıklamada, Trabzonspor’da yaşananları anlamaya gerek yok. Trabzonspor kaç yıldır böyle. Şuan da bazı krizler öne çıkıyor. Onur’un deplasmanda yaptığı hareket bana göre o anlık bir hareket değil bu zamana kadar yaşanan birikimin hareketidir. Yaşanan bu hadiseler Trabzonspor’un parçalanmışlığının belirtileridir. Trabzonspor bitmiş tükenmiş.

Makedonya’da yaşanan hareket herkesin ağzından yazıldı çizildi. Hurma Onur’a bir şey söylemiş Onur’da ona karşılık vermiş insanların birbirlerine saygısı yok. Sportif Direktör açıklamasında şunu diyor Trabzonspor’da alttakiler mi emir veriyor sözü yani Trabzonspor kulüplükten çıkmış. Trabzonspor’da büyük havasının kalmadığını belirten Ali Kemal Denizci, Trabzonspor her şeyiyle bitmiş. Trabzonspor kongre yapmadığı her geçen gün zaten bitti de iyice dibe vuracak dedi.

Denizci açıklamasının devamında, Trabzonspor’un bir abisi olarak şuandaki mevcut yönetime şunu tavsiye ediyorum, birazcık Trabzonsporluluğunuz varsa birazcık Trabzonspor’u seviyorsanız bir an önce İstifa etmeleri gerek. Trabzonspor’u rezil ettiler  dedi.

Kendi futbol oynadığı dönemde bugün ki gibi bir olay yaşanmadığını belirten Denizci, nasıl yaşanır yaşanması mümkün mü bizim zamanımızda hocası futbolcusu malzemecisi kendinin ne olduğunu şeklini bilir ona göre hareket ederdi.

O dönemde bende biraz şımarıklık vardı. Yaptığım hareketlerin ardından da cevabını aldım. Ben o dönem Türkiye’de tek gösterilen adamdım. Trabzonspor’u yaralayıcı tek bir hareketim olmamıştır. Biz de saygı vardı dedi.

Trabzonspor’da bu aşamadan sonra Onur meselesi nasıl çözüme kavuşturulması sorusunu yanıtlayan Denizci, Trabzonspor’da daha önce Mustafa Yumlu vatan haini ilan edilmedi mi başkan o dönem açıklama yapmadı mı Mustafa bir daha bu takımın yüzünü göremez diye şimdi ne oldu. Yönetimin işi yalan dolan bunlar futbolcuyu sorgulamadan önce kendilerini sorgulamaları gerek dedi. Onur’u bu aşamada göndermek son derece yanlış bir hareket olur. Onur her şeyi durduran çok tabi ki hata yapmışsa ceza verilebilir ama Onur gibi bir kaleciyi kenara atmak kolay değil yönetim böyle bir hamle yaparsa yarın ceremesini çeker dedi.

Şota’nın Trabzonspor Teknik direktörü olmasını da yorumlayan Ali Kemal Denizci, Trabzonspor’u kaldıracak bir hoca değil ama Şota Trabzon’da çok sevilen bir isim. Şota teknik direktörlük hayatında hangi başarılara imza attı. Şota Trabzonspor gibi büyük bir camia da teknik direktörlük yapacak bir isim değil ama şuan Trabzonspor’u çalıştırabilir. Trabzonspor şuan sıradan bir Anadolu takımı Şota ha Kayserispor’u çalıştırmış ha Trabzonspor’u fark etmez dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler