Efsane futbolcu Ali Kemal Denizci, derbi öncesi uyardı

Haber61/spor servisi - Trabzonspor’un efsane oyuncusu Ali Kemal Denizci, Fenerbahçe maçının galibiyet formülünü açıkladı.Karadeniz'den Son Nokta Gazetesi’nden Ergin Zihni’ye konuşan Denizci, Trabzonspor’un en büyük silahının taraftar olduğunu vurgulayarak

Efsane futbolcu Ali Kemal Denizci, derbi öncesi uyardı

Haber61/spor servisi - Trabzonspor’un efsane oyuncusu Ali Kemal Denizci, Fenerbahçe maçının galibiyet formülünü açıkladı.

Karadeniz'den Son Nokta Gazetesi’nden Ergin Zihni’ye konuşan Denizci, Trabzonspor’un en büyük silahının taraftar olduğunu vurgulayarak, “Türkiye liglerinde hangi takımın ne zaman ne yapacağı pek belli olmuyor. Avrupa’daki gibi ısrar yok. Bu yüzden bu takım şu takımı yener diyemiyorsun. Ama şu da bir gerçek ki Fenerbahçe’nin kadrosu bizden daha iyi..” dedi.

“Futbolcunun özgüvenle sahaya çıkıp savaşması gerekiyor” diyen Denizci, “Trabzonspor’a gerçekten çok iyi oyuncular alındı. Ancak oyuncular bir arada çalışamadılar. Bu derbi 1-2 ay sonra olsaydı bambaşka olurdu. Ama yine de inanç çok şeyin üstesinden gelir. Dediğim gibi seyirci gereken desteği verir, futbolcular inanarak sahaya çıkıp sahada da savaşırlarsa, Trabzonspor Avni Aker’i zaferle ter keder” şeklinde uyardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor