Efsane dağıldı!

  Trabzonspor Kulübü’nün pilot takımı olarak PTT 1. Lig’de mücadele eden 1461 Trabzon’un 2012-2013 sezonu kadrosunda yer alan genç yeteneklerden tamamı dağıldı. Son olarak Fatih Öztürk, Göksu Alhas ve Mehmet Kuruoğlu’nun gönderilmesiyle efsane kadro tarih

Efsane dağıldı!

 

Trabzonspor Kulübü’nün pilot takımı olarak PTT 1. Lig’de mücadele eden 1461 Trabzon’un 2012-2013 sezonu kadrosunda yer alan genç yeteneklerden tamamı dağıldı. Son olarak Fatih Öztürk, Göksu Alhas ve Mehmet Kuruoğlu’nun gönderilmesiyle efsane kadro tarih oldu. Göksu Alhas Ankaragücü’ne, Mehmet Kuruoğlu ise Adana Demirspor’a kiralandı. Fatih Öztürk de Akhisarspor’a transfer oldu.

Trabzonspor Kulübü, 1461 Trabzon’da bulunan diğer futbolculardan Caner Osmanpaşa, Kadir Keleş ve Abdulkadir Özdemir’i Akhisar Belediyespor’a, Gökhan Aslan’ı Karabükspor’a, Mustafa Tiryaki’yi Göztepe’ye, Zeki Yavru ve Mustafa Akbaş’ı Kayserispor’a, Mehmet Sıddık İstemi’yi Şanlıurfaspor’a ve Barış Memiş’i Kayseri Erciyesspor’a gönderdi. 1461 Trabzon’dani Trabzonspor A takımında katılabilen tek isim Yusuf Erdoğan oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor