Efsane Başkan, Şener'e sahip çıktı!

Trabzonspor Kulübü A.Ş.'nin şikâyeti üzerine, bordo mavililerin eski başkanı Sadri Şener hakkında, 'güveni kötüye kullanma' ve 'özel belgede sahtecilik' suçlamalarıyla dava açılmış ve iddianamede Şener'in  kulübü 3 milyon 939 bin 202 lira zarara uğrattığı

Efsane Başkan, Şener'e sahip çıktı!

Trabzonspor Kulübü A.Ş.'nin şikâyeti üzerine, bordo mavililerin eski başkanı Sadri Şener hakkında, 'güveni kötüye kullanma' ve 'özel belgede sahtecilik' suçlamalarıyla dava açılmış ve iddianamede Şener'in  kulübü 3 milyon 939 bin 202 lira zarara uğrattığı ileri sürülmüştü.

Bu dava gündemdeki yerini korurken Trabzonspor’un eski başkanı Şamil Ekinci Haber61.net’e açıklamalarda bulundular.

ŞAMİL EKİNCİ: YANLIŞ OLUR 

Şamil Ekinci Haber61'e yaptığı açıklamada , Sadri Şener’e açılan dava ile ilgili olarak çok fazla bir bilgisi olmadığını belirterek “Trabzonspor’da İbrahim Hacıosmanoğlu başkanlığındaki yönetimin Sadri Şener’e böyle bir dava açması son derece yanlış olur. Ben Sadri Şener'in böyle bir olayın içerisinde olacağına ihtimal vermiyorum. Bu suçlamaların yersiz olduğunu düşünüyorum. Benim tanıdığım Sn Sadri Şener böyle bir olaya asla tenezül etmez. Yapılan iş rakiplerin elini güçlendirir,ve hatta şike sürecine de zarar verir” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler