Eczane teknisyenleri sahada!

Trabzon Eczane Teknisyenleri Derneği Geleneksel 1. Halı Saha Futbol Turnuvası başladı. Dernek Başkanı Osman Nuri Nuh, spor faaliyeti ile arkadaşların bir arada olmasını sağlayarak, birlik ve beraberlik içinde kaynaşmalarını hedeflediklerini söyledi. Trabz

Eczane teknisyenleri sahada!

Trabzon Eczane Teknisyenleri Derneği Geleneksel 1. Halı Saha Futbol Turnuvası başladı. Dernek Başkanı Osman Nuri Nuh, spor faaliyeti ile arkadaşların bir arada olmasını sağlayarak, birlik ve beraberlik içinde kaynaşmalarını hedeflediklerini söyledi.

Trabzon Eczane Teknisyenleri Derneği Geleneksel 1.Halı Saha Futbol Turnuvası Fatih Halı sahasında başladı. 16 takımın katıldığı turnuva 1 ay sürecek. 31 maçın oynanacağı turnuvada 1., 2. ve 3. Olan takımlara çeşitli hediyeler verilecek.

Trabzon Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı Osman Nuri Nuh, spor faaliyeti ile arkadaşların bir arada olmalarını sağlamayı hedeflediklerini belirterek, "Yoğun iş temposu içinde çalışan arkadaşlarımızın, stresten uzak kalmalarını sağlamak maksadıyla sosyal faaliyetler kapsamında futbol maçları düzenleyerek bir arada olmalarını hedefledik.

Arkadaşlarımızın bir araya gelme imkanları kısıtlı. Turnuvayı düzenleyerek hem spor yapmalarını hem de bir araya gelmelerini sağlamış olduk. Eczane Teknisyenleri'nin sorunları noktasında birlik ve beraberlik içinde olarak sıkıntılara çözüm üretme noktasında fikir-alışverişinde bulunma imkanı da sağlamış oluyoruz. Önümüzdeki yıllarda da turnuvalar düzenleyeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler