"Düzyurtspor'u eli boş göndereceğiz"

Trabzon'u Spor Toto 3.Lig 2.Grup'da başarı ile temsil eden ve grubunda lide konumda olan Düzyurtspor Darıca Gençlerbirliği ile deplesmanda karşılaşacak.Düzyurtspor karşılaşmasına mutlak 3 puan parolası ile çıkacak olan Darıca Gençlerbirliği, sahasında lid

"Düzyurtspor'u eli boş göndereceğiz"

Trabzon'u Spor Toto 3.Lig 2.Grup'da başarı ile temsil eden ve grubunda lide konumda olan Düzyurtspor Darıca Gençlerbirliği ile deplesmanda karşılaşacak.

Düzyurtspor karşılaşmasına mutlak 3 puan parolası ile çıkacak olan Darıca Gençlerbirliği, sahasında lider Düzyurtspor'u yenerek puan farkını 3'e düşürmeyi hedefliyor.

Teknik direktör Tunahan Akdoğan, yaptığı açıklamada, her maçın kendileri için final hükmünde olduğunu belirterek, iyi hazırlandıklarını söyledi.

Futbolcuların antrenmanlarda oldukça hırslı ve moralli olduklarını kaydeden Akdoğan, lider Düzyurtspor'u iyi analiz ettiklerini anlattı.

Akdoğan, iki takım için de zorlu bir maç olacağını dile getirerek, Gökhan Gümüşsu'nun kart cezası nedeniyle kadroda yer alamayacağını dile getirdi.

Akdoğan, "Güçlü bir rakiple oynuyoruz. Rakibimizi yenmek için her türlü mücadeleyi sahaya yansıtacağız. İnşallah 90 dakika sonunda kazanan biz oluruz. Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var. Maç boyunca bizi desteklemelerini istiyoruz" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor