Düzyurtspor'da sıkıntı var

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sahasında Gölbaşıspor ile golsüz berabere kalarak son 3 haftada 1 puan elde eden Birlik Nakliyat Düzyurtspor’un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, en büyük eksikliklerinin gol yollarındaki becerisizliklerinin olduğunu, bu so

Düzyurtspor'da sıkıntı var

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta sahasında Gölbaşıspor ile golsüz berabere kalarak son 3 haftada 1 puan elde eden Birlik Nakliyat Düzyurtspor’un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, en büyük eksikliklerinin gol yollarındaki becerisizliklerinin olduğunu, bu sorunu aşamamaları halinde puan kayıpları yaşamaya devam edeceklerini söyledi.

Ortakudaş, alt sıralardan uzaklaşabilmeleri için mutlak 3 puan hedefiyle Gölbaşıspor karşısına çıktıklarını belirterek, "Sahamızda kazanarak bir nebze olsun rahatlamak istiyorduk ancak olmadı. Karşılaşmada çok istekli oynamamıza rağmen aradığımız golü bulamayınca beraberliğe razı olduk. Tamamıyla kontrolümüz altında geçen mücadelenin hakkı beraberlik değildi" dedi.

Özellikle ilk yarıda 5 net gol pozisyonu yakaladıklarını ifade eden Ortakudaş, "Maç farklı skorla bitmeliydi. En büyük eksikliğimiz gol yollarındaki beceriksizliğimiz. Bu sorunumuzu aşmamız lazım yoksa bu şekilde puan kayıpları yaşamaya devam ederiz" diye konuştu.

Alt sıralardan uzaklaşmaları için bir an önce 3 puanla tanışmaları gerektiğini belirten Ortakudaş, devre arasının gelmesiyle kadrolarına golcü takviyesi yapabileceklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler