Düzyurtspor'da oyuncuların performansı yüzleri güldürüyor

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, oyuncularının idmanlarda göstermiş oldukları performanstan memnun olduğunu belirtti.Ortakudaş, yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarını Trabzon’da sürdürdüklerini ifade ede
Düzyurtspor'da oyuncuların performansı yüzleri güldürüyor

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, oyuncularının idmanlarda göstermiş oldukları performanstan memnun olduğunu belirtti.

Ortakudaş, yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarını Trabzon’da sürdürdüklerini ifade ederek, antrenman dozunu artırdıklarını vurguladı.  

Krosa dayalı antrenmanlar ile çalışmalara başladıklarını ifade eden Ortakudaş, şunları kaydetti:

"Oyuncularımın idmanlarda göstermiş oldukları performanstan oldukça memnunum. Öncelikli hedefimiz ligde kalıcı olabilmek, daha da önemlisi lige çabuk ısınabilmektir fakat gelebilecek şampiyonluğa da 'hayır' demeyiz. Bu bilinçle lige hazırlanıyoruz. Oyuncularımda o arzuyu görebiliyorum. Çalışmalarımızdaki hırsları beni fazlasıyla memnun ediyor. Çalışma tempomuz ilerki tarihlerde daha da artacak. Çalışmalarımızı istediğimiz tempoda yürütüyoruz diyebilirim. İlk günlere oranla çalışmalarımızdaki tempomuzu daha da artırdık. Pes demeyen bir ekibe sahibiz."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.