Düzyurtspor'da hedef mutlak galibiyet

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Birlik Nakliyat Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, sahalarında karşılaşacakları Altay maçını kazanarak ligde üst sıralara çıkmak istediklerini söyledi.   Ortakudaş, ligde son olarak karşılaştıkları Malte

Düzyurtspor'da hedef mutlak galibiyet
Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Birlik Nakliyat Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, sahalarında karşılaşacakları Altay maçını kazanarak ligde üst sıralara çıkmak istediklerini söyledi.
 
Ortakudaş, ligde son olarak karşılaştıkları Maltepespor maçından 1-1'lik beraberlikle ayrıldıklarını anımsatarak, "Lider Tire 1922 Spor ile aldığımız sonuçlar nedeniyle aramızdaki fark açıldı. Altay maçında daha iyi bir performans sergileyeceğimizi düşünüyorum. Amacımız, 3 puanı alan taraf olmak" dedi.
 
Altay ile aralarında 4 puanlık fark olduğunu belirten Ortakudaş, "Zorlu bir mücadeleye çıkacağız. Artık iniş çıkışlar yaşamak istemiyoruz. Ligin şekli iyice kendini göstermeye başladı. Yolumuza kazanarak devam etmeliyiz. Altay ligin dinamik ekiplerinden biri. Bir maçlık galibiyetle aramızdaki puan farkı eriyebilir. Taraftarlarımızın da desteğiyle maçı kazanacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor