Düzyurtspor takımına güveniyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Düzyurtspor’da dün oyuncu seçmeleri start alırken, diğer yandan transfer çalışmalarının devam ettiği ve stoper mevkiinde arayışların sürdüğü belirtildi. Kaliteli bir savunma oyuncusuyla kadrosunu güçlendirmek ist

Düzyurtspor takımına güveniyor
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Düzyurtspor’da dün oyuncu seçmeleri start alırken, diğer yandan transfer çalışmalarının devam ettiği ve stoper mevkiinde arayışların sürdüğü belirtildi. Kaliteli bir savunma oyuncusuyla kadrosunu güçlendirmek isteyen Turuncu-Beyazlıların bazı isimlerle görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi. Bir çok ismi gündemine alan Düzyurtspor’un bu sorunu önümüzdeki hafta çözüme kavuşturması bekleniyor.
 
Turuncu-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Ömer Ortakudaş, kaliteli bir kadro oluşturduklarını, savunmaya da takviye yapıp transfer çalışmalarını sonlandıracaklarını söyledi. Teknik direktör Ortakudaş,; “Alternatifli, takım içinde rekabet ortamı oluşacak bir ekip kurduk. Stoper bölgesinde eksiklerimiz var. Görüşme halinde olduğumuz bazı oyunculardan cevap bekliyoruz. Bu bölgeye de takviye yapıp transferi noktalayacağız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler