Düzyurtspor şansızlıktan yakındı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Birlik Nakliyat Düzyurtspor'da Asbaşkan Turgay Genç, Hatayspor karşısında şansız olduklarını ifade etti. Kendi sahalarında ilk müsabakadan üç puanla ayrılmaya yakın tarafın kendilerinin olduğunu belirten Genç, 'Ş

Düzyurtspor şansızlıktan yakındı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Birlik Nakliyat Düzyurtspor'da Asbaşkan Turgay Genç, Hatayspor karşısında şansız olduklarını ifade etti. Kendi sahalarında ilk müsabakadan üç puanla ayrılmaya yakın tarafın kendilerinin olduğunu belirten Genç, 'Şansız bir golla geri düştük. Beraberliği sağladıktan sonra galibiyeti koparabilirdik. Ancak sahadan bir puanla ayrıldık' dedi.

Genç, 'Ligin yeni ekiplerindeniz. Geride kalan iki haftada gördük ki mücadale eden, sahada koşan ve terinin son damlasına kadar giydiği formanın hakkını veren ekipler müsabakalardan istediği sonuçla ayrılabiliyor. Birlik Nakliyat Düzyurtspor olarak bizlerde önümüzde ki maçlarda mücadelemizi en iyi şekilde yapıp alacağımız puanlarla ligde istediğimiz noktaya geleceğiz' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor