Düzyurtspor, sahasında beraberlikle yetindi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta, sahasında Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Birlik Nakliyat Düzyurtspor'un Teknik Direktörü Ömer Ortakudaş, galibiyet için ellerinden geleni yaptıklarını ancak bunu başaramadıklarını söyledi.Ortakuda

Düzyurtspor, sahasında beraberlikle yetindi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta, sahasında Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Birlik Nakliyat Düzyurtspor'un Teknik Direktörü Ömer Ortakudaş, galibiyet için ellerinden geleni yaptıklarını ancak bunu başaramadıklarını söyledi.

Ortakudaş, taraftarları önünde çıktıkları karşılaşmada rakiplerinin katı bir savunmayla oynadığını ifade etti.

Sahaya kazanmak için çıktıklarını  ve bunun için ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren Ortakudaş, bunu başaramadıklarını söyledi.

Ortakudaş, oyunu rakip yarı alanında oynamalarına rağmen karşı tarafın katı savunması nedeniyle aradıkları golleri bulamadıklarını kaydetti.

İlk yarıyı, sonlara doğru yedikleri golle mağlup kapattıklarını anlatan Ortakudaş, "Bu talihsiz gole ilk yarıda ya da ikinci yarının başında karşılık verebilseydik maç dönebilirdi ama olmadı. Aradığımız golü 90+3. dakikada bulabildik. Çok baskı yaptık ama golü geç bulduk" diye konuştu.

Ortakudaş, küme düşme endişesi taşımadıklarını ifade ederek, ligde her takımın farklı performans ortaya koyduğunu dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor