Düzyurtspor liderliğini sürdürmek istiyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, hafta sonu sahasında Elazığ Belediyespor ile karşılaşacak Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, rakiplerini yenerek liderliklerini sürdürmek istediklerini söyledi.Ortakudaş, Elazığ Belediyespor maçına iyi hazırlandık

Düzyurtspor liderliğini sürdürmek istiyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, hafta sonu sahasında Elazığ Belediyespor ile karşılaşacak Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, rakiplerini yenerek liderliklerini sürdürmek istediklerini söyledi.

Ortakudaş, Elazığ Belediyespor maçına iyi hazırlandıklarını belirterek, "Hiçbir maç kolay değildir, hele ki oynayacağınız takım ligin alt sıralarında bulunan bir ekipse. Elazığ Belediyespor'un ligin son sırasında olması bizim için kötü. Puan ve puanlar almak isteyeceklerdir. Bu nedenle zorlu bir maç olacağına inanıyorum fakat biz de kendimize güveniyoruz. Elazığ Belediyespor'u yenerek liderliğimizi sürdürmek istiyoruz" dedi.

Cezalı oyuncularının bu maçta takımdaki yerlerini alabileceğini ifade eden Ortakudaş, "Geçen hafta kadroda yer almayan oyuncularım da takımdaki yerini alabilecek. Bu nedenle futbolcularımın arasında müthiş rekabet var. Rekabetin yanı sıra iyi de bir bağ var. Forma mücadelesi takımımızın menfaatinedir. Her biri bu maçta ellerinden geleni ortaya koyacak, marifetlerini gösterecek" diye konuştu.

Ortakudaş, karşılaşmaya günde iki idman yaparak hazırlandıklarını kaydederek, "İyi  durumdayız, böyle de devam etmek istiyoruz. Taraftarlarımızdan özellikle iç saha maçlarında takımımıza destek olmalarını istiyorum. Onların varlığı bizlere hem moral verecek hem de gücümüze güç katacaktır" diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler