Düzyurtspor, kötü gidişata "dur" demek istiyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Kızılcabölükspor ile karşılaşacak Birlik Nakliyat Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, kötü gidişatlarına "dur" demek istediklerini söyledi.   Ortakudaş, bu hafta evinde oynadığı 4 maçı da kaza

Düzyurtspor, kötü gidişata "dur" demek istiyor
Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta hafta sonu deplasmanda Kızılcabölükspor ile karşılaşacak Birlik Nakliyat Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, kötü gidişatlarına "dur" demek istediklerini söyledi.
 
Ortakudaş, bu hafta evinde oynadığı 4 maçı da kazandığını ve bu maçların hiçbirinde gol yememiş bir ekiple karşılaşacaklarını belirterek, sahadan en kötü ihtimalle beraberlikle ayrılmak istediklerini belirten ifade etti.
 
Ortakudaş, "Kötü gidişatımız var. Toparlanmak istiyoruz ama bazı aksilikler de yakamızdan düşmüyor. 6 oyuncumuz hasta. Maça onlarsız hazırlanıyoruz. Arkadaşlarımızı maç gününe yetiştirmek istiyoruz. Yoksa güç durumda kalacağız" dedi.
 
İyi bir karşılaşma olacağını dile getiren Ortakudaş, "Puan almaya gidiyoruz. Ligde oynadığımız son birkaç maçtır, kötü giden haftalarımız oldu. Bu maçları da basit hatalarla goller yemiştik. Ders çıkarıp gerekli önlemlerimizi aldık. Şayet Kızılcabölükspor önünde istediğimizi alabilirsek bizim için çok iyi olacak" diye konuştu.
 
Birlik Nakliyat Düzyurtspor için toparlanma vaktinin geldiğini vurgulayan Ortakudaş, "Lider Zonguldak Kömürspor ile aramızdaki puan farkı altıya yükseldi. Bir an önce eritmemiz lazım. Bunun için de gerekeni yapmalıyız ama talihsizliklerimizden de kurtulmalıyız" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor