Düzyurtspor kalıcı olacak

Genç, "Orta saha oyuncusu Çağdaş Topal 1-2 gün içerisinde resmi imzayı atacak. Stoper için de Nazilli Belediye'den Bora ile görüşüyoruz. Bugün yarın bu transfer netleşir. Stopere bir takviye yapıp transferi tamamlayacağız" Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Dü

Düzyurtspor kalıcı olacak
Genç, "Orta saha oyuncusu Çağdaş Topal 1-2 gün içerisinde resmi imzayı atacak. Stoper için de Nazilli Belediye'den Bora ile görüşüyoruz. Bugün yarın bu transfer netleşir. Stopere bir takviye yapıp transferi tamamlayacağız"
 
Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Düzyurtspor'da transfer çalışmaları sürerken Asbaşkan Turgay Genç sezon öncesi önemli açıklamalarda bulundu. Dış transferde önemli takviyeler yaparak güçlü bir kadro oluşturduklarını ifade eden Asbaşkan Genç, "Şuana kadar kadromuzu kaliteli isimlerle güçlendirdik. Daha önce anlaşmaya vardığımız ancak küçük pürüzlerin olduğu orta saha oyuncusu Çağdaş Topal ile de problemler giderildi. Oyuncu ile 1-2 gün içerisinde resmi imzalar atılacak. Orta alanda ofansif olarak görev yapan Çağdaş'ın takımımıza katkı sağlayacağına inanıyoruz. Bunun dışında stoper mevkii için de Nazilli Belediye'den Bora ile görüşüyoruz. Şuan görüşmeler devam ediyor. Bu transfer gerçekleşirse iyi bir oyuncuyu kadromuza katmış olacağız. Bugün yarın transfer netlik kazanacak. Stopere de bir isim alıp transferi noktalayacağız" dedi.
 
Düzyurtspor oyuncu seçmelerinin de bugün start alacağını belirten Asbaşkan Genç, "4-5 gün sürecek oyuncu seçmelerimiz bugün başlayacak. Takımımız sezonu ise 15 Temmuz'da Trabzon'da açacak. 15 gün Trabzon'da hazırlıklarımızı gerçekleştirip ardından ise 1 Ağustos'ta Nevşehir Avanos'ta yaklaşık 10 günlük bir kamp gerçekleştireceğiz" diye konuştu. Yeni sezon öncesi heyecan uyandıracak bir takım oluşturduklarını da ifade eden Asbaşkan Genç, "Bizim amacımız öncelikle ligde kalmak. Bu Düzyurtspor ligde kalmak için mücadele edecek anlamına gelmiyor. Ancak ilk yılımızda bu takım 2. Lig'de kalırsa Trabzon'da bu başarı olarak görülmeli. Çıtayı yükseklere taşıdık. Üst üste şampiyon olduk. Beklentiler yüksek ancak ilk aşamada kalıcı olmak önemli. Fakat bunu söylerken ben inanıyorum ki beklenenden daha iyisini yapacağız" şeklinde ifadeler kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor