Düzyurtspor hakemlere tepkili

Spor Toto 3. Lig 2 Grup'ta, sahasında Balçova Belediyespor'a 2-1 yenilen Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, "İyi oyunumuzu gölgede bırakan ve galibiyetimizin önüne geçen hakem kararlarını kınıyorum" dedi.Ortakudaş, sahalarında Balçova Belediy

Düzyurtspor hakemlere tepkili

Spor Toto 3. Lig 2 Grup'ta, sahasında Balçova Belediyespor'a 2-1 yenilen Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, "İyi oyunumuzu gölgede bırakan ve galibiyetimizin önüne geçen hakem kararlarını kınıyorum" dedi.

Ortakudaş, sahalarında Balçova Belediyespor'a yenildikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Sahamızda ve hele ki seyircimizin önünde kaybetmek hesabımızda yoktu" ifadesini kullandı.

Bu maçı da kazanarak şampiyonluk yolunda iyice rahatlamak istediklerini ancak hakemlerin verdikleri kararlarla maçın önüne geçtiklerini savunan Ortakudaş, "Çıkarılan kartlar, verilen penaltı ve kalkan yersiz ofsayt kararlarının tümü tartışılır. Bir pozisyon hariç kalkan tüm ofsayt bayrakları hatalı idi. İyi oyunumuzu gölgede bırakan ve galibiyetimizin önüne geçen bu kararları kınıyorum. İstediğimiz 3 puanı almamız bu şartlar altında mümkün olmadı. Neticede kaybettik ve üzgünüz" diye konuştu.

Ortakudaş, çarşamba günü deplasmanda Batman Petrolspor ile karşılaşacaklarını ifade ederek, Balçova Belediyespor karşılaşmasında 3 önemli oyuncularının kart cezalısı konumuna düştüğünü, tüm bu olumsuzluklar içinde kazanmak için Batman'a gideceklerini söyledi.

Düzyurtspor'da, kart cezalısı Erdinç Gedikli, Yetkin Demir ve Utku Demirel Batman Petrolspor karşısında forma giyemeyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor