Düzyurtspor hakemlere isyan etti!

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, deplasmanda, Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Düzyurtspor Teknik Direktörü Ömer Ortakudaş, "Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçını kazandık ama hakeme takıldık" dedi.Ortakudaş, yaptığı açıklamada, Erzurum

Düzyurtspor hakemlere isyan etti!

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta, deplasmanda, Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Düzyurtspor Teknik Direktörü Ömer Ortakudaş, "Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçını kazandık ama hakeme takıldık" dedi.

Ortakudaş, yaptığı açıklamada, Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile zor bir maç oynadıklarını belirterek, bu maçı unutup deplasmanda karşılaşacakları Orhangazispor maçını düşünmeye başladıklarını söyledi. Karşılaşmanın hakeminin hatalı kararları yüzünden sahadan 1 puanla ayrıldıklarını savunan Ortakudaş, verilmeyen 2 gollerinden birinin nizami gol olduğunu ancak karşılaşmanın hakeminin gollerini görmemezlikten geldiğini öne sürdü.

Ligde, kritik haftalara girildiğini belirten Ortakudaş, kaybedilen puanların telafisinin olamayabileceğini belirterek, "Bu gibi kritik haftalarda hakemlerin daha dikkatli maç yönetmeleri gerekir. Çünkü hakemlerin bu gibi haftalarda vermiş oldukları hatalı kararlar takımları geri dönüşü olmayan yollara sokabilir. Erzurum Büyükşehir Belediyespor maçını kazandık ama hakeme takıldık.  Çok iyi bir performans sergilediğimiz bir haftada hakemin yanlış kararları maçın ve galibiyetimizin önüne geçti" diye konuştu.

Ortakudaş, maça her iki takımın da arzulu başladığını ama sahaya hakim olan tarafın kendileri olduğunu anlatarak, şunları kaydetti:

"Ortaya çok iyi bir performans koyduk. Pozisyon vermeden atak oynayan taraftık. Maçın ilk yarısında çok iyi oynamamıza rağmen aradığımız golü bulamadık. Aslında bulduk ama verilmedi. İkinci yarıda ise kalecimizin hatası ile kalemizde golü gördük ve maçta 1-0 geriye düştük. Golün ardından oyuncularım çabuk toparlanarak eşitliği sağladılar. Kalan dakikalarda rakip kaleyi ablukaya aldık ama bizi öne geçirecek golü bulamadık. Baskılarımız bizi öne geçirmeye yetmeyince sahadan 1 puanla ayrılmak zorunda kaldık"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler