Düzyurtspor, galibiyet serisi hedefliyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta hafta sonu sahasında Kırıkhanspor ile karşılaşacak Birlik Nakliyat Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, galibiyet serisi yakalamak istediklerini istediklerini söyledi.   Ortakudaş, bu hafta sahalarında ligde inişli ç

Düzyurtspor, galibiyet serisi hedefliyor
Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta hafta sonu sahasında Kırıkhanspor ile karşılaşacak Birlik Nakliyat Düzyurtspor'un teknik direktörü Ömer Ortakudaş, galibiyet serisi yakalamak istediklerini istediklerini söyledi.
 
Ortakudaş, bu hafta sahalarında ligde inişli çıkışlı performans sergileyen bir ekibe karşı oynayacaklarını belirterek, "Kırıkhanspor oynadığı son maçı kaybetti, biz ise kazandık. Şartlarını zorlayacaklardır ama biz evimizde kayıp yaşamamalıyız. Bu karşılaşmaya da her zamanki ciddiyetimizle çıkıp kazanmak için mücadele edeceğiz" dedi.
 
Ligdeki kötü gidişatlarına son vermek için ilk adımı önceki hafta attıklarını dile getiren Ortakudaş, "6 oyuncumuz hasta olduğu zamanlar yaşadık ve bu durum saha sonuçlarına da yansımıştı. Maça onlarsız hazırlanmıştık. Bu durumdan olumsuz etkilenmiştik. Şimdi, daha iyi ve güçlüyüz. Kayıplarımızın tümünü telafi etmenin peşinde olacağız" diye konuştu.
 
Ortakudaş, iyi bir karşılaşma olacağını ifade ederek, "Puanlar almaya çıkacağız. Ligde son kaybettiğimiz maçlarda basit hatalarla goller yemiştik. Ders çıkarıp gerekli önlemlerimizi aldık. Şayet Kırıkhanspor önünde istediğimizi alabilirsek bizim için daha iyi olacak. Lider Zonguldak Kömürspor ile aramızdaki puan farkı altıya yükseldi. Bir an önce bu farkı eritmemiz lazım. Bunun için de gerekeni yapmalıyız" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor