Düzyurtspor çıkışı sürdürme peşinde

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu deplasmanda Tepecikspor ile karşılaşacak Birlik Nakliyat Düzyurtspor, çıkışını sürdürmek istiyor. Teknik direktör Ömer Ortakudaş, yaptığı açıklamada, rakiplerinin puan cetvelinde tehlikeli bir noktada olduğunu b

Düzyurtspor çıkışı sürdürme peşinde
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu deplasmanda Tepecikspor ile karşılaşacak Birlik Nakliyat Düzyurtspor, çıkışını sürdürmek istiyor.
 
Teknik direktör Ömer Ortakudaş, yaptığı açıklamada, rakiplerinin puan cetvelinde tehlikeli bir noktada olduğunu belirterek, karşılaşmanın zor geçeğini söyledi.
 
Rakiplerinin kazanmak için var gücüyle mücadele edeceğini dile getiren Ortakudaş, kendilerinin de iyi bir takım olduklarını vurguladı.
 
Ligin ikinci yarısına yenilenmiş kadro ile daha güçlü başladıklarını ifade eden Ortakudaş, şöyle konuştu:
 
"Tepecikspor maçını da kazanarak çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Bizim için artık içeride veya dışarıda oynamamızın bir önemi kalmadı. Tüm maçlarımıza puan ya da puanları hedefleyerek çıkacağız. Tepecikspor maçı da bunlardan biri olacak. Maçta kazanmaktan başka bir düşüncemiz olmayacak. Karşılaşmaya kontrollü başlayıp, daha sonra oyunumuzu rakibimize kabul ettirerek mücadele etmeye çalışacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler