Düzyurtspor, 5 hafta sonra kazandı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Gümüşhanespor'u 1-0 yenen Birlik Nakliyat Düzyurtspor'un galibiyet özlemi sona erdi.Teknik direktör Ömer Ortakudaş, kırmızı kart gördükleri için 70 dakika 10 kişi kaldıkları müsabakadan galibiyetle ayrılmayı ba

Düzyurtspor, 5 hafta sonra kazandı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta deplasmanda Gümüşhanespor'u 1-0 yenen Birlik Nakliyat Düzyurtspor'un galibiyet özlemi sona erdi.

Teknik direktör Ömer Ortakudaş, kırmızı kart gördükleri için 70 dakika 10 kişi kaldıkları müsabakadan galibiyetle ayrılmayı başardıklarını belirtti.

İhtiyaçları olan bir galibiyet aldıklarını ifade eden Ortakudaş, "Çok mutluyuz. Karşılaşmaya iyi başlayan taraf bizdik. Aradığımız golü de erken bulduk fakat erken gelen kırmızı kart planlarımızı bozdu. Kırmızı kartın ardından 10 kişi kalınca takım savunması yapmaya başladık. Oyunda pek olmadık. Kalan dakikalarda skoru koruma yoluna gittik ve başarılı da olduk" diye konuştu.

Gümüşhanespor'un bir penaltı atışından da yararlanamadığını ifade eden Ortakudaş, "Sonuçta skoru korumayı bildik ve sahadan 3 puanla ayrılan taraf olduk. Haftalar sonra kazanarak galibiyet stresini de üzerimizden attık” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor